Köszöntjük megújult honlapunkon.

Cégünk azzal a céllal újított meg internetes megjelenését, hogy ügyfeleink számára könnyebben elérhető és hatékonyabb együttműködést tudjunk kialakítani modern megjelenéssel és formában.

Szakmai és minőségi fejlődés

A Vasi FULL-Táv Kft. 2020-ban ismét elnyert egy pályázatot, melynek száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01006, címe: SZIP kiemelt kormányprogram végrehajtásához optikai hálózatok, valamint az 5G bevezetéséhez optikai kiviteli tervezések, hatósági engedélyezések, kivitelezések, üzembe helyezésekhez új technológiás optikai szál hegesztők, és eszközök beszerzése, mellyel 70 %-os támogatást kapott (46,26 millió Ft).


GOPOs
Az alábbi pályázatban földmunkagépeket, földrakétát, kompresszort, optikai szálhegesztőket, geodéta műszert, tervezőink számára multifunkcionális nyomtatót és kábelbefújáshoz szükséges gépet vásároltunk, melyeket 2021.06.23-ig üzembe is helyeztünk.

A Sumitomo aktív héjra és magra illesztő optikai szálhegesztők beszerzésével optikai szálak hegesztésének minőségét nagy mértékben tudtuk javítani. A Canon multifunkciós széles formátumú nyomtató üzembe helyezésével a papíros alapú kiviteli tervek 1:500 léptékű nyomvonal rajzait színes nyomtatással tudjuk elkészíteni. Ezáltal a kivitelezők a munkaárok kiásása közben a különféle közművel különféle színnel történő jelölésével precíz munkavégzést tudnak végezni. Így jobban elkerülhető különféle közművek rongálása. (Sajnos a több tíz éve lefektetett víz, gáz, erősáramú kábelek E-közműtől megkapott nyomvonal adatai sok esetben nem pontosak) A Leica GS18 műszerrel sűrű erdős nyomvonalat is könnyedén, pontosan tudjuk kitűzni, valamint a kábelek, védőcsövek lefektetése után a tényleges nyomvonalat rögzíteni. A Caterpillar munkagépek beszerzésével a fizikai munka kiváltását nagy mértékben elősegítettük, ezáltal a termelékenységet is növelni tudtuk. A földalatti FTTH  optikai hálózatok építésénél a burkolatbontások könnyen elvégezhetők. A Grundomat 130-as földrakéta és az Atlas Copco kompresszor beszerzésével a városi nyomvonalokon a kapubejárók (ha nincs egyéb közmű- víz, gáz, erősáramú kábel) burkolatbontás nélkül megvalósíthatók. Ezáltal a kapubejárók akadályozása elkerülhető. A H-AT kábelbefújó készlet és hidraulikus egység beszerzésével az optikai kábel befújásának lehetőségét nagyobb hosszokban, és hatékonyabban tudjuk végezni. A beszerzésre kerülő összes eszköz segítségével a munkaidőt hatékonyabban, a munkavégzést precízebben, pontosabban, jobb minőségben tudjuk végezni. Ezek által remélhetőleg a termelékenységet - a minőség javításával - is növelni tudjuk.